'Haal meer uit je
bestaande hypotheek'

Een hypotheek heeft onderhoud nodig. Op die manier blijft je financiële situatie optimaal!

Als je een huis koopt sluit je een hypotheek af op jouw persoonlijke situatie. Je inkomen, de rentetarieven en je toekomst. Tussentijds kan er veel veranderen aan je situatie. Bijvoorbeeld omdat je gezinsuitbreiding hebt gehad en je daarom je huis wilt verbouwen. 

Of misschien wil je wel verhuizen naar een groter huis of is de rente sterk gedaald. Dit kunnen allemaal redenen zijn om te hypotheek over te sluiten of aan te passen

Lagere maandlasten of betere voorwaarden...

Als de huidige rente lager is dan de rente die je nu betaalt, kan het wellicht aantrekkelijk zijn om je hypotheek aan te passen of over te sluiten. Zo kun je profiteren van lagere maandlasten. Ook kan het wellicht interessant zijn om je hypotheek over te sluiten om betere voorwaarden te krijgen of als je meer ruimte over wilt houden om af te lossen.

Kortom, er zijn volop mogelijkheden. Wij hebben als bemiddelaar inzicht in alle bewegingen in de markt. En zeker als je al een wat ‘oudere’ hypotheek hebt, is er in de meeste gevallen winst te behalen. Zowel in maandlasten als in andere voorwaarden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Guus Mijnlieff, eigenaar en adviseur Hypotheekbeurs Vlissingen

In de meeste gevallen is er winst te behalen.

direct een afspraak maken...

Kies een moment*
Naam*
E-mailadres*

Het optimaliseren van je hypotheek kan interessant zijn als je:

Je maandlasten wilt verlagen
Welke hypotheek is het beste in jouw situatie? En hoeveel bedraagt je maximale hypotheek? De eerste stap is het onderzoeken van de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zelf alvast een indicatie krijgen door online je maximale hypotheek te berekenen. Let op: als je al een bestaande hypotheek hebt, is het altijd belangrijk om met een adviseur jouw situatie te bespreken.
Situatie is veranderd
Kies je voor een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek? Welke rentevaste periode wil je en hoe ga je om met overwaarde? Heb je eventueel een overbruggingskrediet nodig? Neem je je bestaande hypotheek mee of sluit je een volledig nieuwe hypotheek af? Bij die keuzes adviseren we je graag.
Sneller wilt aflossen
Dan gaan we echt aan de slag! Tijd om de verschillende aanbieders te gaan vergelijken. We doen je hypotheekaanbod met de voordeligste rente en gunstigste voorwaarden voor jou. Je ontvangt een offerte van de betreffende hypotheekaanbieder.
Meer flexibiliteit wilt in je hypotheek
Ben je akkoord met het aanbod van de bank? Dan ontvang je een bindend aanbod. Bij de notaris onderteken je de hypotheekakte om de hypotheek officieel te maken. Alles is nu geregeld!
Op zoek bent naar meer financiële zekerheid
Ook na het afsluiten van een hypotheek, is het verstandig om er nog regelmatig kritisch naar te (laten) kijken. Dat doen we graag voor je. Je hebt er zelf geen omkijken naar en als er zaken zijn die aandacht nodig hebben, nemen we contact op.

Wat anderen zeggen over De Nationale Hypotheekbeurs

Wij zijn erg goed geholpen door de NHB bij het afsluiten van de hypotheek voor onze nieuwe woning. Onze situatie was vrij uniek en ingewikkeld. De NHB heeft ons goed geinformeerd over de mogelijkheden en we hebben het gevoel dat het voor ons niet voordeliger had kunnen uitpakken dan op deze manier. De communicatie was goed en we zijn tevreden over de gang van zaken.
Michel van Tiel en Inge de Smidt
Op aanraden van mijn aankoopmakelaar heb ik contact opgenomen met NHB. Het contact is vanaf het begin goed geweest. Afspraken maken ging altijd makkelijk en e-mail werd snel en volledig beantwoordt. Door de kennis en kunde van Guus heb ik het gevoel dat ik het beste heb gekregen wat mogelijk was. De uitleg over soms ingewikkelde zaken was helder. Als er iets niet duidelijk was voelde ik me vrij om vragen te stellen, dat vind ik heel belangrijk. Het mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben over de dienstverlening van NHB.
J. Kalisvaart
We hebben ons droomhuis gevonden, bod gedaan en geaccepteerd, maar wat nu? Als ondernemer zijnde valt het tegenwoordig niet mee om geld te lenen voor een hypotheek, dat is algemeen bekend. Guus zag wel mogelijkheden. Hij heeft direct contact gezocht met onze boekhouder en er voor gezorgd dat alles in zeer korte tijd geregeld was. Onze ervaring lijkt me duidelijk: Super, snel, klantvriendelijk en duidelijk.
Familie Van Hese, Koudekerke
Guus heeft ons prima geadviseerd bij onze zoektocht naar een geschikte hypotheek toen wij ons tweede huis kochten. Erg fijn vonden wij het persoonlijke contact en we zijn tevreden over de hele dienstverlening. Niet zelf allerlei rentes vergelijken, langs verschillende banken en kleine lettertjes doornemen. Dat werd ons uit handen genomen. Dit samen met een goed advies over aanvullende verzekeringen maakt dat we De Nationale Hypotheekbeurs zeer kunnen aanraden.
Wyanda Schop en Jord Stenvert, Vlissingen
Snel en persoonlijk geholpen door NHB! We waren erg gebaat bij een vlotte afhandeling van onze hypotheek. Wat andere kantoren niet konden bieden was bij NHB geen probleem, binnen een zeer korte tijd hadden we al positief uitsluitsel over de hypotheekverstrekking. Goed geregeld!
Arlo van Sluis
Guus heeft ons prima geadviseerd bij onze zoektocht naar een geschikte hypotheek toen wij ons tweede huis kochten. Erg fijn vonden wij het persoonlijke contact en we zijn tevreden over de hele dienstverlening. Niet zelf allerlei rentes vergelijken, langs verschillende banken en kleine lettertjes doornemen. Dat werd ons uit handen genomen. Dit samen met een goed advies over aanvullende verzekeringen maakt dat we nhb-adviesgroep zeer kunnen aanraden.
Jody en Catharine Waterman

Altijd updates over de hypotheek- en renteontwikkelingen

Wij houden u op de hoogte van de laatste voor u relevante ontwikkelingen. Daarnaast beheren wij uw hypotheek in onze database waarmee wij automatisch meldingen krijgen als een verandering in de markt een aanpassing van uw hypotheek interessant maakt!

Voor iedere financiële wens een waardevolle oplossing!​

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.