'Je wilt een nieuwe
hypotheek afsluiten...'

Als je een hypotheek afsluit komen er veel vragen op je af en moet je een aantal belangrijke keuzes maken.

Eerst is er de keuze tussen verschillende hypotheekaanbieders. Met tientallen verschillende geldverstrekkers is die keuze nog niet eenvoudig. Waar ben je voordelig uit, zowel qua rente als qua voorwaarden?

Daar zit onze kracht: we vergelijken voor jou een groot aantal hypotheekaanbieders op basis van de actuele rentestanden en voorwaarden.

Dat is het voordeel van ons onafhankelijke hypotheekadvies:we zijn niet aan één hypotheekaanbieder gebonden. Zo kun je ervan op aan dat je de beste deal krijgt.

Altijd de beste deal voor jou!

Of je nu je eerste huis koopt of gaat verhuizen, je zult bijna altijd een hypotheek afsluiten om de financiering van je woning rond te krijgen. Bijna niemand heeft in één keer het hele bedrag voor de aankoop van een woning op de plank liggen. Daarom sluit je een hypotheek af: een lening waarvoor je nieuwe woning als onderpand geldt.

Over het algemeen wordt een hypotheek binnen 30 jaar terugbetaald aan de hypotheekverstrekker.. Hiervoor betaal je de bank elke maand een bepaald bedrag aan aflossing en een rentebedrag. Samen vormen deze bedragen je maandlasten. De hypotheekrente dient als vergoeding voor de geldverstrekker omdat zij het geld voor je woning beschikbaar stelt.

Bij het afsluiten van je hypotheek geef je je woning dus in onderpand. Je hoeft de hypotheek echter niet altijd voor de aankoop van je huis te gebruiken. Ook een verbouwing of verduurzamende maatregelen kun je met je hypotheek financieren.

Guus Mijnlieff, eigenaar en adviseur Hypotheekbeurs Vlissingen

Direct een afspraak maken

Kies een moment*
Naam*
E-mailadres*

Een hypotheek aanvragen: hoe werkt het?

Stap 1
Oriënteren
Welke hypotheek is het beste in jouw situatie? En hoeveel bedraagt je maximale hypotheek? De eerste stap is het onderzoeken van de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zelf alvast een indicatie krijgen door online je maximale hypotheek te berekenen. Let op: als je al een bestaande hypotheek hebt, is het altijd belangrijk om met een adviseur jouw situatie te bespreken.
Stap 1
Stap 2
Analyse
Kies je voor een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek? Welke rentevaste periode wil je en hoe ga je om met overwaarde? Heb je eventueel een overbruggingskrediet nodig? Neem je je bestaande hypotheek mee of sluit je een volledig nieuwe hypotheek af? Bij die keuzes adviseren we je graag.
Stap 2
Stap 3
Persoonlijke ypotheekofferte
Dan gaan we echt aan de slag! Tijd om de verschillende aanbieders te gaan vergelijken. We doen je hypotheekaanbod met de voordeligste rente en gunstigste voorwaarden voor jou. Je ontvangt een offerte van de betreffende hypotheekaanbieder.
Stap 3
Stap 4
Naar de notaris
Ben je akkoord met het aanbod van de bank? Dan ontvang je een bindend aanbod. Bij de notaris onderteken je de hypotheekakte om de hypotheek officieel te maken. Alles is nu geregeld!
Stap 4
Stap 5
Hypotheek onderhouden
Ook na het afsluiten van een hypotheek, is het verstandig om er nog regelmatig kritisch naar te (laten) kijken. Dat doen we graag voor je. Je hebt er zelf geen omkijken naar en als er zaken zijn die aandacht nodig hebben, nemen we contact op.
Stap 5

Wat anderen zeggen over De Nationale Hypotheekbeurs

Wij zijn erg goed geholpen door de NHB bij het afsluiten van de hypotheek voor onze nieuwe woning. Onze situatie was vrij uniek en ingewikkeld. De NHB heeft ons goed geinformeerd over de mogelijkheden en we hebben het gevoel dat het voor ons niet voordeliger had kunnen uitpakken dan op deze manier. De communicatie was goed en we zijn tevreden over de gang van zaken.
Michel van Tiel en Inge de Smidt
Op aanraden van mijn aankoopmakelaar heb ik contact opgenomen met NHB. Het contact is vanaf het begin goed geweest. Afspraken maken ging altijd makkelijk en e-mail werd snel en volledig beantwoordt. Door de kennis en kunde van Guus heb ik het gevoel dat ik het beste heb gekregen wat mogelijk was. De uitleg over soms ingewikkelde zaken was helder. Als er iets niet duidelijk was voelde ik me vrij om vragen te stellen, dat vind ik heel belangrijk. Het mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben over de dienstverlening van NHB.
J. Kalisvaart
We hebben ons droomhuis gevonden, bod gedaan en geaccepteerd, maar wat nu? Als ondernemer zijnde valt het tegenwoordig niet mee om geld te lenen voor een hypotheek, dat is algemeen bekend. Guus zag wel mogelijkheden. Hij heeft direct contact gezocht met onze boekhouder en er voor gezorgd dat alles in zeer korte tijd geregeld was. Onze ervaring lijkt me duidelijk: Super, snel, klantvriendelijk en duidelijk.
Familie Van Hese, Koudekerke
Guus heeft ons prima geadviseerd bij onze zoektocht naar een geschikte hypotheek toen wij ons tweede huis kochten. Erg fijn vonden wij het persoonlijke contact en we zijn tevreden over de hele dienstverlening. Niet zelf allerlei rentes vergelijken, langs verschillende banken en kleine lettertjes doornemen. Dat werd ons uit handen genomen. Dit samen met een goed advies over aanvullende verzekeringen maakt dat we De Nationale Hypotheekbeurs zeer kunnen aanraden.
Wyanda Schop en Jord Stenvert, Vlissingen
Snel en persoonlijk geholpen door NHB! We waren erg gebaat bij een vlotte afhandeling van onze hypotheek. Wat andere kantoren niet konden bieden was bij NHB geen probleem, binnen een zeer korte tijd hadden we al positief uitsluitsel over de hypotheekverstrekking. Goed geregeld!
Arlo van Sluis
Guus heeft ons prima geadviseerd bij onze zoektocht naar een geschikte hypotheek toen wij ons tweede huis kochten. Erg fijn vonden wij het persoonlijke contact en we zijn tevreden over de hele dienstverlening. Niet zelf allerlei rentes vergelijken, langs verschillende banken en kleine lettertjes doornemen. Dat werd ons uit handen genomen. Dit samen met een goed advies over aanvullende verzekeringen maakt dat we nhb-adviesgroep zeer kunnen aanraden.
Jody en Catharine Waterman

Uitgebreid advies of vrijblijvende kennismaking

Naar aanleiding van uw wensen, achtergrondsituatie en mogelijkheden krijgt u een persoonlijk hypotheek advies. Dit advies vergelijkt verschillende hypotheekaanbieders, om u zo de meest gunstige hypotheek te bieden.

Voor iedere financiële wens een waardevolle oplossing!​

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.